Search
AV MANAGEMENT - EVENT PRODUCTION - TECHNICAL DIRECTION - LIVE STREAMING - BRANDED SHOW RECORDS - GRAPHIC DESIGN - VIDEO EDITING - POWERPOINT BUILDS - REMOTE PRESENTER INTEGRATION AND MORE...

PROBLEMS AND SOLUTIONS
Let us  take these items off of your plate!

  1. PROBLEM:  RFP HELL! HAVE WE ORDERED THE RIGHT APPROPRIATE AV GEAR & STAFF FOR THE EVENT?
    SOLUTION: We will  review each and every RFP and or AV order in advance. We know the gear and know what should be where to make it work!
  2. PROBLEM: ARE WE  BEING OVER CHARGED FOR AV?
    SOLUTION: OFTEN times AV companies will try and sell items that are NOT needed.  We know what to look for to be sure the right tool for the right job is in place!
  3. PROBLEM: WHY ARE TWO RFP RESPONSES SO DIFFERENT IN PRICING?
    SOLUTION: Knowing the gear is KEY!  Do you really need a Line Array for your speakers or will floor stands do the job? What size lens do we really need on that camera or projector? What size screen will actually fit in this room?  What video switcher do we really need for this room?  Do we really need a full stage wash or will a Podium special do the job?  THESE ARE ALL QUESTIONS WE CAN ANSWER FOR YOU!
  4. PROBLEM: USING IN-HOUSE AV - ARE THE AV TECHNICIANS EXPERIENCED?
    SOLUTION: This can be hit or miss. Often times the technicians are experienced for meeting rooms but sometimes need a bit more direction for a General Session or Specialty meetings. We have got your back in this area and can take the reins on GS and Special rooms to be sure your event runs smoothly!
  5. PROBLEM: WE NEED BASIC GRAPHIC DESIGN FOR OUR SHOW!
    SOLUTION: Basic graphic design for the look of the show on your slides and for printed material is in our wheel house!
  6. PROBLEM: WE NEED POWERPOINT OR KEYNOTE MASTER TEMPLATS!
    SOLUTION: We are more than happy to design your Master Templates for the event!
  7. PROBLEM: WE NEED DAILY POWERPOINT SLIDES BUILT!
    SOLUTION: No problem! We've got you!
  8. PROBLEM: WE NEED  VIDEO EDITING!
    SOLUTION: we are on it!
  9. PROBLEM: WE NEED  TO LIVE STREAM THIS EVENT!
    SOLUTION: We have been Live Streaming Events since 2014. We are happy to offer this to you and get your event out there!
  10. PROBLEM: WE NEED  OUR LOGO ON OUR SHOW RECORDS BUT CAN'T WAIT FOR EDITING!
    SOLUTION: We have the ability to record your event with your logo and or branding built in! This eliminates the need for Post - Production Editing and can save you thousands!
  11. PROBLEM: WE NEED  SHOW RECORDS UPLOADED TO OUR WEBSITE IMMEADIATELY AFTER OUR EVENT!
    SOLUTION: We have the ability to record your event for you and upload it daily for  same day viewing pleasure!
  12. PROBLEM: OH NO, WE HAVE REMOTE PRESENTERS!
    SOLUTION:  We are well versed in Hybrid Events and can direct the AV staff how to appropriately bring in Remote Guests into a Live Presentation!
  13. PROBLEM: WE ARE STRESSED AND COULD USE SOME HELP!
    SOLUTION: POSITIVE AND FUN ATTITUDE IS WHAT WE ARE ABOUT! LET'S HAVE FUN WITH THIS AND WORK TOGETHER TO MAKE IT HAPPEN!
952.222.8055
info@avolutionproductions.com
Text us! 952.222.8055